De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Aluminium Jaloezie Recht raam 5221 goud 50MM op maat

vanaf 39.00 52.00 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 10 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Deze GAMMA maatwerk 50 mm aluminium jaloezie 5221 goud kun je helemaal naar jouw wens op maat laten maken. Aluminium jaloezie├źn geven je kamer een moderne uitstraling en zijn een echte blikvanger in je interieur. Aluminium jaloezie├źn zijn ook geschikt voor in de badkamer. De 50 mm brede lamellen kun je kantelen, zodat je eenvoudig kunt spelen met lichtinval en privacy.

Montage
Deze jaloezie kan tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd worden. De jaloezie wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Onderhoud
Regelmatig stofvrij maken, met een lamelborstel of plumeau is dit eenvoudig te doen. Verder is het goed om af en toe de lamellen met een licht vochtige doek af te nemen. Zorg ervoor dat je de lamellen hierna met een doek goed droog maakt, dit zorgt ervoor dat de lamellen langer mooi blijven.
  • Kleurfamilie Bruin
  • Kleurnummer 5221
  • Materiaal ALUMINIUM

Dit wordt 'm

GAMMA Aluminium Jaloezie Recht raam 5221 goud 50MM op maat
GAMMA Aluminium Jaloezie Recht raam 5221 goud 50MM op maat