De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.

GAMMA Houten Jaloezie Draaikiepraam hout 6001 wit eiken 25MM op maat

vanaf 30.00 40.00 / per meter/ p.m.
Met GAMMA Voordeelpas Met Club Karwei
25% korting
Op alle gordijnen ontvang je nu 25% korting met je Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart. Uitsluitend geldig op gordijnen. Niet van toepassing op rails en roedes.

Als je de  Gamma Voordeelpas Club Karwei kaart nog niet hebt kan je tijdens het afrekenen deze meteen aanvragen om de korting niet mis te lopen.
Aanbieding nog 10 dagen geldig
Levertijd 15 werkdagen

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat

Op maat maken

Stof thuis bekijken?

Hulp nodig?

Adviseur bij jou thuis nodig?

Deze GAMMA maatwerk 25 mm houten jaloezie 6001 wit eiken kun je helemaal naar jouw wens op maat laten maken. Deze houten jaloezie geeft je interieur een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. De 25 mm brede lamellen kun je kantelen, zodat je kunt spelen met de mate van lichtinval en inkijk.

Montage
Deze jaloezie kan tegen het plafond of in het kozijn gemonteerd worden. De jaloezie wordt geleverd met een montagehandleiding en alle benodigde montagematerialen.

Onderhoud
Regelmatig stofvrij maken, met een lamelreiniger of plumeau is dit eenvoudig te doen. Of met de stofzuiger met een zachte en schone borstelkop. Verder is het goed om af en toe de lamellen met een licht vochtige doek af te nemen. Zorg ervoor dat je de lamellen hierna met een doek goed droog maakt, dit zorgt ervoor dat de lamellen langer mooi blijven.
  • Kleurnummer 6001
  • Materiaal WOOD

Dit wordt 'm

GAMMA Houten Jaloezie Draaikiepraam hout 6001 wit eiken 25MM op maat
GAMMA Houten Jaloezie Draaikiepraam hout 6001 wit eiken 25MM op maat