De gegevens voor jouw bestelling worden verwerkt. Dit kan even duren (max. 30 seconden)... een moment geduld.
Wis filters
Sorteer op
gordijnrail-elektrisch
Gordijnrail Elektrisch op maat Kleurfamilie: Koel wit Bij dit elektrische systeem wordt de motor gemonteerd aan één van beide uiteinden van de rails. Zodra het gordijn aan de rail gehangen wordt, zal de motor hier grotendeels achter verdwijnen. De motor is voorzien van een aansluitsnoer met stekker, deze kan achter het gordijn langs naar de vloer worden geleid.
gordijnrail-basic-wit
Gordijnrail Basic Wit op maat Kleurfamilie: Wit Deze basic gordijnrail is de meest gekozen gordijnrail en is geschikt voor al onze gordijnen.
gordijnrail-basic-zwart
Gordijnrail Basic Zwart op maat Kleurfamilie: Zwart Deze basic gordijnrail is de meest gekozen gordijnrail en is geschikt voor al onze gordijnen.
gordijnrail-deluxe-wit
Gordijnrail Deluxe Wit op maat Kleurfamilie: Koel wit Deze universele gordijnrail is geschikt voor al onze gordijnen en heeft een fraaie afgeronde zijkant.
gordijnrail-deluxe-zwart
Gordijnrail Deluxe Zwart op maat Kleurfamilie: Zwart Deze universele gordijnrail is geschikt voor al onze gordijnen en heeft een fraaie afgeronde zijkant.
gordijnrail-rond-antraciet
Gordijnrail Rond Antraciet op maat Kleurfamilie: Zwart Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor Finesse, een exclusieve railroede die gezien mag worden. Hierbij glijden de runners onderin de railroede.
gordijnrail-rond-rvs-geanodiseerd
Gordijnrail Rond RVS geanodiseerd op maat Kleurfamilie: Grijs Wil je een decoratieve gordijnroede waar je een gordijn aan kan hangen? Kies dan voor Finesse, een exclusieve railroede die gezien mag worden. Hierbij glijden de runners onderin de railroede.

Handig om te weten:

  • Thuisbezorgd voor € 14.95
  • Gratis bezorgd in je bouwmarkt (niet van toepassing als je voor montage kiest)
  • Afhalen in de bouwmarkt of thuisbezorgd binnen 20 werkdagen
  • Kleuren kunnen in werkelijkheid afwijken van getoonde foto's
  • Ruilen of retourneren is niet mogelijk
  • Mogelijk om te laten inmeten en monteren
  • Als u montage neemt is enkel thuislevering van toepassing